Antalya Manavgat Yangın / SON DAKİKA: Antalya Manavgat'ta korkutan yangın! Antalya ... / Bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan iki saatlik çalışma sonrası yangın söndürüldü.

Antalya Manavgat Yangın / SON DAKİKA: Antalya Manavgat'ta korkutan yangın! Antalya ... / Bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan iki saatlik çalışma sonrası yangın söndürüldü.. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor. Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde saat 12.00 sıralarında başlayan orman yangınına 45 yangın söndürme görevlisi, 15 arazözle müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1.2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'daki yangında son durum nedir, yangın şehre mi indi sorusuyla araştırılıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor.

Manavgat Irmağı Kenarında Yangın - Son Dakika
Manavgat Irmağı Kenarında Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
İlk belirlemelere göre yangında can kaybı olmadığı öğrenildi. Yangın, bugün manavgat'ın gündoğdu mahallesi vahaplı eski mezarlığı yakınlarında çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya afad müdürlüğü'nden 1 ekip bölgede görevlendirilmiştir. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın i̇hbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi.

Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1.2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Yaylaalan mahallesi viraj mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangına kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Antalya manavgat'ta orman yangını !

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın i̇hbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Yaylaalan mahallesi viraj mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Sözen, ''yangın 15 kilometrelik alana yayılmış durumda'' diyerek bilgi verdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Antalya Manavgat'ta yangın alarmı! - MANAVGAT - Habere ...
Antalya Manavgat'ta yangın alarmı! - MANAVGAT - Habere ... from antalyaburada.com
İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Sözen, ''yangın 15 kilometrelik alana yayılmış durumda'' diyerek bilgi verdi. İlk belirlemelere göre yangında can kaybı olmadığı öğrenildi. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor. Antalya manavgat'ta orman yangını !

Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. Sözen, ''yangın 15 kilometrelik alana yayılmış durumda'' diyerek bilgi verdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde farklı noktalarda çıkan orman yangını, rüzgarın vali yazıcı, orman genel müdürü bekir karacabey ile birlikte helikopterle havadan yangın söndürme çalışmalarını inceledi. Antalya manavgat'ta orman yangını ! Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Antalya'daki yangında son durum nedir, yangın şehre mi indi sorusuyla araştırılıyor. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın i̇hbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın, bugün manavgat'ın gündoğdu mahallesi vahaplı eski mezarlığı yakınlarında çıktı. Manavgat'ta 3 mahalleyi etkisi altına alan yangın; Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. İşte antalya manavgat yangını hakkında son dakika gelişmeleri.

Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde saat 12.00 sıralarında başlayan orman yangınına 45 yangın söndürme görevlisi, 15 arazözle müdahale edildi. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Sebebi henüz bilinmeyen yangında alevler kısa sürede geniş alana yayıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın i̇hbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi.

Antalya Manavgat'ta gezi teknesi alev alev yandı ...
Antalya Manavgat'ta gezi teknesi alev alev yandı ... from i.internethaber.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Sözen, ''yangın 15 kilometrelik alana yayılmış durumda'' diyerek bilgi verdi. Yaylaalan mahallesi viraj mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Manavgat'ın kum mevkiindeki yat çekek yerinde bakım için bulunan 200 kişilik gezi teknesinde, öğle saatlerinde yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Antalya afad müdürlüğü'nden 1 ekip bölgede görevlendirilmiştir. Yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021.

Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangına kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya afad müdürlüğü'nden 1 ekip bölgede görevlendirilmiştir. Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021. Yangın, bugün manavgat'ın gündoğdu mahallesi vahaplı eski mezarlığı yakınlarında çıktı. Yaylaalan mahallesi viraj mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın. İlk belirlemelere göre yangında can kaybı olmadığı öğrenildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. Manavgat'ın kum mevkiindeki yat çekek yerinde bakım için bulunan 200 kişilik gezi teknesinde, öğle saatlerinde yangın çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook